Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde návštěvník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační a kontaktní údaje provozovatele.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Při procházení webových stránek se přes službu Google Analytics společnosti Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA; "Google") zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte pomocí souborů "cookies".

Používání souborů "cookies" pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek může návštěvník ve svém prohlížeči zakázat.Používáním tohoto webu může u inzerce docházet k ukládání osobních údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail).

Uvedené kontakty mohou být použity pro účely obchodní a marketingové činnosti provozovatele těchto stránek jen se souhlasem návštěvníka. Souhlas je možné kdykoliv odvolat přes e-mail roman.baracskai@gmail.com

Návštěvník svým svobodným rozhodnutím (používáním těchto internetových stránek) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní a marketingové činnosti provozovatele těchto stránek.

 




Odeslání článku e-mailem








Bannerová plocha

Představujeme

Malíři natěrači cz

Jsme malíři, natěrači pokojů, provádíme malování, tapetování bytů, domů i kanceláří, vč. úklidu po malování. Malířství natěračství provádíme od roku 2001, nedělají nám problém dekorativní malby, nátěry fasád, veškeré malířské a natěračské práce.
Vložit firemní vizitku

Co Vás zajímá

Katalog firem

Facebook

Ubytování Ostrava

Ostrava